ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ zougla.gr

27.5.11

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!


ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα πει : Δέσμευση της εθνικής κυριαρχίας , άρα τελούμε υπό κατοχή, και δέσμευση ολόκληρης της κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας.
 Οι όροι του είναι ανθρωπίνως αδύνατο να εκπληρωθούν, όσες παράνομες περικοπές μισθών κι αν γίνουν, γι’ αυτό ενεργοποιούνται οι εκποιήσεις, η χώρα μας αλλάζει ιδιοκτήτες. Είμαστε στο κατώφλι για να εισέλθουμε σε αυτή τη νέα ποιοτικά φάση : τη ρευστοποίηση της χώρας. Άνθρωποι, ακίνητα, ζωές γίνονται χαρτιά, τίτλοι.
 
Δρομολογούνται δύο Ανώνυμες Εταιρείες : μια για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού και μία για όλη την Ελλάδα. Εκποιούνται τα πάντα στις υπερταχύτητες της χρηματιστηριακής οικονομίας χωρίς έλεγχο ΣΤΕ και Ελεγκτικού Συνέδριου.
 
Το χρέος παραμένει απείραχτο. Όλο το τίμημα π.χ. του Α/Δ Ελληνικού θα πάει στους τοκογλύφους και είναι οι ληστρικοί τόκοι ελαχίστων μόνο μηνών. Ξεπουλάμε χωρίς πόθεν έσχες και δημεύσεις των υπαιτίων, χωρίς αποτίμηση από αδέκαστη διεθνή Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, ενώ πρόκειται για χρέος απεχθές (odious debt) βάσει του Διεθνούς Δικαίου. 
 
Η ΛΥΣΗ 
Αντί της ΑΕ της πραξικοπηματικής εξουσίας κάνουμε, η λαϊκή βάση, ταυτόχρονα ειρηνική κατάληψη των υποθηκευμένων φιλέτων και αληθινή αξιοποίηση βάσει ελληνικών μελετών με διαφανείς διαδικασίες και εφαρμογή εν ανάγκη του μολών λαβέ. Αντί να τα φάνε οι καρτελατζήδες, οι οφσόρ των δωσίλογων και οι Τούρκοι , να ξαναμοιράζουμε τη χώρα μας εμείς, οι Έλληνες, οι εδώ και οι της Διασποράς.
Μεγάλο πλεονέκτημα για τη ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ η ύπαρξη έτοιμης μελέτης του Πολυτεχνείου για Μητροπολιτικό Πάρκο . Με συμβατές καινοτομικές μεθόδους και χρήσεις στα υπάρχοντα 500.000 τμ κτίσματα και στα 6000 ελεύθερα στρέμματα θα εξασφαλισθεί οικονομική αυτοδυναμία κατασκευής και λειτουργίας, χωρίς να ξεπουληθεί. 
 
ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ 120 / 4 
«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» 
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΔΙΑΣΠΙΘΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (ΜΠ)

Α) ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ
· Συναυλιών – προβολών
· Πανό, graffiti, σκηνών, ομάδων περιφρούρησης, συσσίτιων εργαζόμενων
· Ενεργοποίησης σχολείων μέσω συλλόγων γονέων και 15μελών για φυτεύσεις, θέατρο, μπάντες, αγώνες δρόμου, ποδήλατου, ποδόσφαιρου, μπάσκετ
· Πιλοτικών δραστηριοτήτων παιδείας εντός της κατάληψης 
Β) ΕΡΓΩΝ – ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
· Συμμετοχής στους αυτοδιαχειριζόμενους αγρούς και στην κατασκευή των έργων μελέτης ΕΜΠολυτεχνείου-συλλόγων ανέργων–codex alimentarius
· Δεξαμενή Σκέψης για εμπλουτισμό μελέτης ΕΜΠολυτεχνείου προς οικονομική αυτοδυναμία, θέσεις εργασίας, καινοτομία 
Γ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
· Για όλα τα ΜΜΕ, διαδίκτυο, φυλλάδια, επίσημη ιστοσελίδα, blogs 
Δ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
· Συγκρότησης φορέα λαϊκής βάσης με όλους τους συναγωνιστές για ειρηνική κατάληψη και δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου με χώρους πρασίνου, πολιτισμού, αθλητισμού, έρευνας, καινοτομίας
· Σύνδεσμος με Επιτροπή Αγώνα 70 συλλογικοτήτων – περιφέρεια – συνδικάτα
· Σύνδεσμος με όλους τους Δημάρχους, πρώτα τους γειτονικούς, ΚΕΔΚΕ
· Εναλλακτικής Οικονομίας και εφαρμογών εντός της κατάληψης
· Δημιουργίας παλλαϊκού μετώπου βάσης μέσω αυτοδιαχείρισης «φιλέτων» καθ’ όλη την επικράτεια, διαφώτισης, συντονισμού 
1η ΣΠΙΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ / ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Μ.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
spitha@googlegroups.com - acrocosmos@tee.gr - pandrikopoulos@yahoo.gr
ΤΗΛ. 6938489456 - 6977253957 - 6973005245


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 03/03/20011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!! ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011