ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ zougla.gr

23.2.11

Βελβεντός Κοζάνης Τι γίνετε εκεί;;


Στο e-mail μας πριν λίγες μέρες ήρθε μια ενημέρωση για τον αγώνα που κάνει μια ομάδα νέων και κατοίκων, από την Κοζάνη και συγκεκριμένα από τον ΔΗΜΟ Βελβεντού.
Η προσπάθεια αυτή έχει να κάνει με την Καλικρατική διεκδίκηση του δήμου που, κατά τους κατοίκους και την ομάδα νέων του Βελβεντού, θα οδηγήσει στον μαρασμό της περιοχής.
Σήμερα την προσπάθεια αυτή έρχεται να ενισχύσει, μετά από κάλεσμα, ο κος Ζουράρις με ομιλία του στην περιοχή σήμερα 23/02/2011.
"Κοινωνία με εύρωστη οικονομία, που στηρίζεται κυρίως στην αγροτική, κοινωνία ρηξικέλευθη, πρωτοπορειακή, κοινωνία που διαφυλάττει και μεταλαμπαδεύει τον πολιτισμό και την λαϊκή μας παράδοση..... θέλουν να την πολτοποιήσουν στην κρύα κρεατομηχανή του άθλιου Καλλικράτη...... όχι λοιπόν! Οι Βελβεντινοί ξέρουν να αντιστέκονται και να μάχονται.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου απήχε σύσσωμη η κοινωνία με ποσοστό αποχής 98% (στους 4.821 εγγεγραμμένους ψήφισαν μόνο 109) και συνεχίζουν."


Φίλοι του Βελβεντού σας ευχόμαστε από την Κεφαλονιά το καλύτερο για τον τόπο σας, περιμένουμε νέα σας, και ελπίζουμε μέσα απο αυτή την προσπάθεια να λάμψει και μία δικιά σας ΣΠΙΘΑ που είμαστε σίγουροι πως με λίγη προσπάθεια θα φωτίσει όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτά τα λίγα από την Κεφαλονιά και περιμένουμε να μας πείτε πως πήγε η προσπάθειά σας!!!!

ΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 03/03/20011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!! ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011