ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ zougla.gr

19.2.11

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ

Έχω την εντύπωση πως μπορούσαμε να είμαστε περισσότεροι στο επιμελητήριο το απόγευμα του
Σαββάτου, μα σίγουρα όσοι μπόρεσαν να έρθουν (περίπου εξήντα ελεύθεροι πολίτες) δήλωσαν πως οι ημέρες που, από τον καναπέ του ο καθένας, έκανε τους σχολιασμούς του τελείωσαν.

Κανείς από εμάς δεν θα ξαναμείνει στην άκρη του, θα τα λέει θα διαφωνεί θα προτείνει θα προστατεύει και θα παράγει Δημοκρατία όπου και όπως αυτός μπορεί και ξέρει!!!!!!!!!.

Δημοκρατία Κύριοι!
Δημοκρατία όχι όπως εσείς μας την δίνατε τόσο καιρό αλλά όπως εμείς την θέλουμε και θα την αποκτήσουμε.
Να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

Αποκτούμε κάθε μέρα που περνά και δυνατότερη φωνή, κάθε μέρα μεγαλύτερη σιγουριά πως δεν είμαστε μονάδες όπως θέλατε να πιστεύουμε αλλά ένα σύνολο Ελεύθερων Πολιτών που όσο η φωνή μας θα δυναμώνει τόσο πιο κοντά θα έρχεται η μέρα που θα σας ''κουφάνουμε''.

Την αρχή θα την κάνουμε, όπως αποφασίσαμε, μαζί με φορείς, Δασκάλους - Επαγγελματίες και άλλους στην Πλατεία Καμπάνας την Τετάρτη 23/02/2011, συμμετέχοντας στην ΠανΕλλαδική απεργία και μαζί με όλους τους κλάδους που θα έρθουν κοντά μας.

Μετά, στις 27/02/2011 στην Θεσσαλονίκη με την μεγάλη συνάντηση όλων των Σπιθών από όλη την Ελλάδα και με αποκορύφωμα την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη.

Λοιπόν συμπέρασμα:
Αρχίστε να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας όσοι θα ''την κάνετε'' (και θα είστε πολλοί), αλλά όσοι θα μείνετε (και θα είμαστε περισσότεροι)σηκώστε τα μανίκια γιατί έχουμε δουλειά για τον καθαρισμό της Πατρίδας από την βρώμα.

Έτσι τα είδα εγώ σήμερα το απόγευμα εσείς;;;;; (τα σχόλιά σας παρακάτω)

Κώστας Μιχαλάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 03/03/20011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!! ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011