ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ zougla.gr

13.2.11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ


Συνάντηση συντονιστικών ομάδων
Σήμερα Κυριακή 13/02/11 σε συνάντηση που είχαν οι συντονιστικές ομάδες της Σπίθας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα και οι οργανωτικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.
Για την αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ μας αποφασίστηκε όλες οι ομάδες (συντονιστική, Ιντερνέτ - ΜΜΕ , πολιτική κλπ) να γίνουν μια ομάδα δράσης, όπου οι αρμοδιότητες παραμένουν ως έχουν, αλλά στις  συναντήσεις θα μετέχουν όλοι για αμεσότερη ενημέρωση μεταξύ των ομάδων όπως είπαμε παραπάνω.
Αποφασίστηκε η Σπίθα να συμμετάσχει  στην μεγάλη Πανελλαδική απεργία που έχει εξαγγελθεί από ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ (ενώ  παράλληλα και τα ΜΜΕ προσανατολίζονται για απεργία την ίδια ημερομηνία).
Η Μνημονιακή κατοχή έχει σαν αποτέλεσμα την κατατρόπωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΓΣΕΕ) το άδειασμα των ταμείων των ασφαλιστικών φορέων (ΑΔΕΔΥ) και άλλα πολλά.
Το μήνυμα της Σπίθας για ένωση όλων των φορέων και οργανώσεων σε κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, θα ακουστεί στις 23 Φλεβάρη με την παρουσία της στις κινητοποιήσεις .
Παρουσία της Σπίθας Κεφαλονιάς & Ιθάκης, με αντιπροσώπους που θα οριστούν, θα υπάρξει και στη μεγάλη συγκέντρωση των Σπιθών, στην Θεσσαλονίκη στις 27/02/11, όπου θα μιλήσει ο Μίκης Θεοδωράκης και οι απεσταλμένοι από όλη την Ελλάδα.
Ενημερωτικό υλικό από την ομάδα εργασίας θα διανεμηθεί τις επόμενες ημέρες σε όλη την Κεφαλονιά.
Ενώ σε Γενική Συνέλευση θα κληθούν τα μέλη της Σπίθας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος της Συνέλευσης.   
ΚΜ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 03/03/20011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!! ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011