ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ zougla.gr

11.3.11

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΧΡΩΣΤΑΝΕ ! ΓΙΑΤΙ ;

Ελπίζω να έχετε υπομονή να το διαβάσετε, επειδή είναι σχετικά μακροσκελές!!!!!!!

Γράφει ο Χρήστος Κουκουδέας

Ο Αριστοτέλης προειδοποίησε τότε στήν εποχή του, ότι το χρήμα, θα γινόταν ολέθρια καταστροφικό για την κοινωνία αν ποτέ μετατρεπότανε σε εμπόρευμα !!!! Δυστυχώς εδώ και 100 χρόνια έγινε εμπόρευμα από τους Διεθνείς Τραπεζίτες !!!! Αυτό υπήρξε και συνεχίζει εν πολλοίς νά είναι, το μεγάλο μυστικό τών Διεθνών Τραπεζιτών!!! Αυτοί, έχουν ξοδέψει δισεκατομμύρια για την αγορά και φίμωση ΜΜΕ και Πολιτικάντηδων ανά τον....
Κόσμο!!! Εχουν ονομάσει τίς Τράπεζές τους με ονόματα όπως: Εθνική, Federal, National, κ.τ.λ. ώστε οι λαοί να πιστεύουν ότι οι Κεντρικές Τράπεζες πού εκδίδουν το χρήμα είναι Κρατικές!!! Μέ αυτές τίς παραπλανητικές ονομασίες και με διάφορα άλλα τεχνάσματα και λογοπαίγνια όπως π.χ. τήν πώληση τού χρήματος την αποκαλούν δανεισμό, εμπόδισαν τούς λαούς να μάθουν την αλήθεια, δηλαδή, ό,τι το χρήμα οι Διεθνείς Τραπεζίτες αφ’ενός το παράγουν από το τίποτα, αφ’ ετέρου καταφέρανε και το κάνανε το μοναδικό και πιό ακριβό εμπόρευμα στόν Κόσμο !!!Αυτό το Βιομηχανικό πλέον ποϊόν, το παράγουν ανεξέλεγκτα και το πωλούν στήν χονδρική καί λιανική πανάκριβα!!! Είναι το μοναδικό προϊον πού αφήνει στόν Βιομήχανο τού χρήματος, δηλαδή στούς Διεθνείς Τραπεζίτες. τα υψηλότερα ποσοστιαία κέρδη από οποιοδήποτε άλλο βιομηχανοποιημένο ή μή προϊόν.Αυτό συμβαίνει διότι οι πρώτες ύλες κατασκευής του είναι μόνον το μελάνι και το χαρτί, υλικά πού μπορούν να αγοραστούν με ελάχιστο ποσοστό επί τοίς χιλίοις στήν αξία τού ολοκληρωμένου προϊόντος- εμπορεύματος, πού την ονομαστικη αξία του την προσδιορίζουν αυτοί , απλά με τη αναγραφή ενός αριθμού.....στο νόμισμα!!!!!
Πολλοί επιφανείς άνδρες, από καιρού είς καιρόν, είπαν την αλήθεια, και κυνήγησαν τούς απατεώνες, όπως οι αείμνηστοι Πρόεδροι της Αμερικής, Tomas Jefferson και Andrew Jackson!!! Αλλά η επιμονή τών Τραπεζιτών, οι αγορασμένοι Πολιτικοί και ο πληρωμένος Τύπος συνέβαλαν πολύ ένθερμα στήν καθιέρωση αυτής της εξαπάτησης των λαών και τό κουκούλωμά της!!!!
Κάποτε o Henry Ford είχε πεί :¨ Ευτυχώς οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν το Τραπεζικό και Νομισματικό μας σύστημα, διότι αν το καταλάβαιναν, πιστεύω ότι θα επαναστατούσαν πριν προλάβει να ξημερώσει η επόμενη ημέρα!!! ¨ Ο δε Αείμνηστος Πρόεδρος John F.Kennedy, αποκάλεσε αυτό το Τραπεζικό και Νομισματικό Συστημα ¨Μία μονολιθική και ανελέητη συνομωσία πού βασίζεται σε κρυφές δραστηριότητες για να επεκτείνει το πεδίο επιρροής της¨ και δυστυχώς για μας αυτός ο άτυχος Πρόεδρος, ήταν και ό τελευταίος αληθινός υπερασπιστής του απλού Πολίτη πού αντιστάθηκε στούς Διεθνείς Τραπεζίτες και ξεκίνησε την προσπάθεια να κάνει κάτι επ’αυτού όπως θα δούμε παρακάτω, αλλά.....δεν πρόλαβε!!!!
Το 1966, ο Dr. Carroll Quigley, καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Georgetown και μέντορας του τότε νεαρού Bill Clinton, στο βιβλίο του, με τίτλο: ¨ In Tragedy and Hope¨: A History of the World in Our Time, που μεταφράζεται ελεύθερα, “Μεταξύ Τραγωδίας και Ελπίδος: Μια Ιστορία τού Κόσμου στον Καιρό μας”, απεκάλυψε τον ρόλο του, στα παρασκήνια της μητέρας όλων των Τραπεζών σήμερα, της Bank for International Settlements ((B.I.S.). Οι αποκαλύψεις του είναι πολύ αξιόπιστες, διότι εκεί μέσα γαλουχήθηκε από αυτήν την παντοδύναμη κλίκα, τών Rothschild καί των λοιπών Βρυκολάκων τού αίματος και τού ιδρώτα των Λαών της Γής!!! Αυτός, στό βιβλίο του τούς αποκαλούσε ¨Οί Διεθνείς Τραπεζίτες¨ και μας λέει ότι ασπάστηκε τις ιδέες και τα πιστεύω όλων αυτών τών εξολοθρευτών της ελπίδας και των ονείρων των κοινών ανθρώπων !!
Αυτός έγραψε τότε :
“Γνωρίζω πολύ καλά τις δραστηριότητες αυτού του δικτύου, διότι το μελέτησα επί 20 χρόνια και μού επετράπη,

νωρίς στην δεκαετία του 1960 να εξετάσω τα αρχεία και τα απόρρητα έγγραφά του. Δεν το αποστρέφομαι, ούτε αυτό, αλλά ούτε και τις περισσότερες των επιδιώξεων του!!
Άλλωστε κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ενήλικης ζωής μου ήμουν πολύ κοντά σ’ αυτό το Τραπεζικό δίκτυο και τα όργανά του…. .Γενικώς, ή κυρία διαφορά μας είναι, ό,τι αυτό το Τραπεζικό δίκτυο, επιμένει να μένει άγνωστο, ενώ εγώ πιστεύω, ό,τι ο ιστορικός του ρόλος είναι αρκετά σημαντικός ώστε να πρέπει να γίνει γνωστό!! ( Τον ακούσανε επιτέλους και τώρα ενεργούν ανοιχτά πλέον οι Διεθνείς Τραπεζίτες). Συνεχίζει λέγοντας ότι, οι εξουσίες της Οικονομικής Κεφαλαιοκρατίας, έχουν ως απώτερο σκοπό, τίποτε λιγότερο, από την δημιουργία ενός παγκοσμίου Συστήματος Οικονομικού Ελέγχου, πού θα ανήκει σε ιδιώτες!! Το Σύστημα αυτό, θα υπερέχει των πολιτικών συστημάτων των χωρών και ολοκλήρου της παγκοσμίου οικονομίας!! Τα Πολιτικά και Τραπεζικά συστήματα τών διαφόρων Κρατών, θα ελέγχονται με φεουδαρχικό αυταρχισμό από τις Κεντρικές Τράπεζες των χωρών αυτών, οι οποίες Κεντρικές Τράπεζες με την σειρά τους, θα ενεργούν σε αρμονία με μία Παγκόσμια Τράπεζα!!!
Η αρμονία αυτή, θα βασίζεται σε μυστικές συμφωνίες, πού θα συνάπτονται, σε συχνές μυστικές συναντήσεις και συσκέψεις των Τραπεζιτών!!!!!!! Το αποκορύφωμα του όλου σχεδίου είναι, να καταστεί Κεντρική Παγκόσμια Τράπεζα η Bank for International Settlements πού εδρεύει στην Μεσαιωνική Πόλη Basel (Βασιλεία) της Ελβετίας.!!!! ”
Αυτή η Τράπεζα λοιπόν, είναι ιδιοκτησία Kεντρικών Τραπεζών διαφόρων χωρών, οι οποίες Κεντρικές Τράπεζες με την σειρά τους, είναι ιδιωτικές εταιρείες πού ανηκουν σε άλλες Τραπεζικές Εταιρείες πού ανήκουν κυρίως στούς Rothschilds’, στούς Rockefellers’ και το συνάφι τους!!!!! Μεγάλη Ιστορία με αυτήν την Τράπεζα B.I.S.μετά το τέλος του πολέμου!! Είχε κατηγορηθεί , ότι ξέπλενε κλεμμένα, τιμαλφή και χρυσό των Ναζί στόν Β. Παγκόσμιο Πόλεμο!! Κλειδί της επιτυχίας αυτού του Τραπεζικού δικτύου, συνεχίζει ο Dr. Quigley, θα είναι ότι οι διεθνείς Τραπεζίτες θα εξουσιάζουν και θα χειραγωγούν τις Εθνικές Οικονομίες των Κρατών, αλλά προς τα έξω θα φαίνεται ότι αυτό γίνεται από τους Πολιτικούς!!! Είναι δηλαδή ο ακριβής αντίλαλος, της δηλώσεως του Πατριάρχη της οικογενείας Rothschild, του Γερμανοεβραίου Mayer Amschel Bauer, μετέπειτα Rothschild, πού το 1791 είχε πεί: "Επίτρεψέ μου να εκδίδω και να ελέγχω το νόμισμα κάποιου Έθνους και δεν νοιάζομαι ποιος νομοθετεί." Αυτός ο Mayer Rothschild , εγκατέστησε τα 5 παιδιά του στις κυριότερες Πρωτεύουσες της Ευρώπης, πού την εποχή εκείνη, ήταν το Λονδίνο, το Παρίσι, η Βιέννη, το Βερολίνο και η Νεάπολις της Ιταλίας. Η αποστολή τους ήταν να ιδρύσουν ένα τραπεζικό δίκτυο που οι δραστηριότητες του θα ήταν εκτός κυβερνητικών ελέγχων. Τα οικονομικά και πολιτικά συστήματα των Εθνών δεν θα ελέγχονταν πιά από τους λαούς αλλά από τους τραπεζίτες, προς όφελος των τραπεζιτών!!! Τελικά, σχεδόν κάθε Κράτος απέκτησε από έναν ιδιωτικό οργανισμό πού ονομάστηκε Κεντρική Τράπεζα, όπως π.χ. Η Τράπεζα της Ελλάδος, the Bank of England, the Federal Reserve Bank of the USA το αποκαλούμενο FED. Κ.τ.λ. Σ’ αυτές τις Kεντρικές Tράπεζες, οι Πολιτικοί έχουν παραχωρήσει το αποκλειστικό δικαίωμα της εκδόσεως του κάθε Εθνικού νομίσματος!!! Κατ’αυτόν τον τρόπο οι Κυβερνήσεις των διαφόρων Κρατών, για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, είναι υποχρεωμένες να αγοράζουν- δανείζονται τα εθνικά τους νομίσματα, από αυτές τις Τράπεζες εντόκως!!! Ακούγεται απίστευτο, ε ;;; Να δανείζεται κάποιος τα δικά του χρήματα;;;…Και όμως έτσι είναι!!!! Το αποτέλεσμα αυτής της απίστευτης και παράλογης διαδικασίας, είναι μία διεθνής οικονομία, όπου όχι μόνον η βιομηχανία, αλλά και τα ίδια τα Κράτη, για να λειτουργήσουν πρέπει να δανειστούν από ένα πιστωτικό σύστημα πού ελέγχεται 100% από ένα διεθνές μονοπωλιακό δίκτυο ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών!!!
Για πολλά χρόνια μετά τον Β. πόλεμο η B.I.S. ήταν πολύ χαμηλών τόνων και λειτουργούσε στο παρασκήνιο από τα γραφεία της σε ένα παλιό εξαώροφο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Βασιλεία της Ελβετίας ονόματι the Grand et Savoy Hotel Universe!!
Επίτηδες δεν υπήρχε ταμπέλα της B.I.S. πάνω από την είσοδο. Εκεί λοιπόν στα δωμάτια αυτού του πρώην ξενοδοχείου παίρνονταν οι αποφάσεις για το ποιά νομίσματα θα υποστηριχθούν και ποιά θα υποτιμηθούν, ή ποιά θα είναι η τιμή του χρυσού κτλ. Αυτή η Τράπεζα σήμερα παίζει ρόλο Κεντρικής Τράπεζας των Κεντρικών Τραπεζών της οικουμένης!!! Διευθύνει αυταρχικά όλες τις Κεντρικές Τράπεζας τού Κόσμου!! Θα έχετε ακούσει πιστεύω περί τών οδηγιών Βασιλεία 1, Βασιλεία 2, και Βασιλεία 3 πού καθορίζουν το αποθεματικό των Τραπεζών της Γής!!!
Εδώ και 15 χρόνια, αφήσανε την μυστικότητα πιά, και στεγάζονται στό ιδιόκτητο μέγαρο στήν Βασιλεία της Ελβετίας, γνωστό ως ¨Ο Πύργος Της Βασιλείας¨.
Ό,τι κακό έχει συμβεί στούς λαούς στούς προηγούμενους δύο τουλάχιστον αιώνες και συνεχίζει να συμβαίνει σήμερα στήν ανθρωπότητα, αν το ψάξεις, θα καταλήξεις ότι οφείλεται στήν απληστία των Τραπεζιτών!!! Πόλεμοι, επαναστάσεις, αιματοχυσίες, τυραννικά καθεστώτα, όλα με τίς ευλογίες τους αν υπάρχει κέρδος στην υπόθεση!! Όλα για την ικανοποίηση της λαιμαργίας τους για χρήματα!!! Μετά την ήττα τού Ναπολέοντος στό Βατερλώ το 1815, ο Τραπεζίτης Nathan Rothschild στό Λονδίνο, αποκρύπτοντας τήν είδηση της νίκης των Συμμάχων εναντίον τού Ναπολέοντος , για την οποία είχε πληροφορηθεί μέσω τού ιδιωτικού του συστήματος ταχυδρομικών περιστεριών, έριξε το Χρηματιστήριο τού Λονδίνου διαδίδοντας ότι ο Ναπολέων είχε νικήσει!!!! Ο μόνος πού αγόραζε εκείνη την ημέρα στό Χρηματιστήριο ήταν ό Rothschild, όλοι οι άλλοι είχανε πανικοβληθεί και πουλούσαν!!! Στό τέλος της ημέρας οι Rothschild είχαν γίνει ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Αγγλίας, και εκατοντάδων άλλων επιχειρήσεων για ένα κομμάτι ψωμί !!! Το 1913 πληρώνοντας διεφθαρμένους Αμερικανούς Πολιτικούς όπως ο νεοεκλεγείς τότε με την υποστήριξή τους Thomas Woodrow Wilson καταφέρανε και ιδρύσανε την FED !!! Στίς 23 Δεκεμβρίου τού 1913, ημέρα πού τα περισσότερα μέλη τού Κογκρέσου απουσιάζανε λόγω Χριστουγέννων, ψηφίστηκε ό νόμος και υπεγράφη από τον Wilson, δίδοντας έτσι την αποκλειστική έκδοση του Δολλαρίου στούς Rothschild και την παρέα τους !!! Έκτοτε δανείζουν το Δολλάριο στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Αμερικής, και η κυβέρνηση πληρώνει σε αυτούς τούς τόκους με τα χρήματα από τούς φόρους εισοδήματος πού εισπράττει από τον λαό!!! Φόροι εισοδήματος μέχρι τότε δε υπήρχαν στην Αμερική και θεσπίστηκαν τότε για πρώτη φορά, φυσικά... καθόλου τυχαία!!! Η Αμερικανική χώρα των ΗΠΑ είναι καταχρεωμένη χάριν αυτού τού αισχρού τραπεζικού συστήματος πού ο Πρόεδρος Kennedy το αποκάλεσε, όπως είπα και προηγουμένως, ¨Μία μονολιθική και ανελέητη συνομωσία πού βασίζεται σε κρυφές δραστηριότητες για να επεκτείνει το πεδίο επιρροής της¨!!!! Μία συνομωσία όμως, πού χωρίς την υποστήριξη των πουλημένων πολιτικών δεν θα επεβίωνε!! Ο αείμνηστος Πρόεδρος John Fitzgerald Kennedy τίς 4 Ιουνίου τού 1963 υπέγραψε το Προεδρική Διάταγμα 11110, πού αφορούσε την έκδοση τού Δολλαρίου από το Υπουργείο Οικονομικών χωρίς την εμπλοκή της FED!! Η μηχανή πού θα διέλυε το FED είχε ξεκινήσει να δουλεύει!!!! ¨Όμως, πέντε μήνες και καί κάτι μέρες αργότερα ο πρόεδρος Kennedy συμπτωματικώς, έπεφτε νεκρός, δολοφονημένος από τον ¨Κομμουνιστή¨ Lee Harvey Oswald!!!!!! Τυχαίο;; ....Μπορεί,... δεν γνωρίζω, αλλά, πολλές καί διάφορες κακές σκέψεις και σενάρια, επιμένουν να αποσχολούν το μυαλό μου!!!! Ο τότε Αντιπρόεδρος Johnson αμέσως μετά την Ορκομωσία του ώς νέος Πρόεδρος τών ΗΠΑ, ακύρωσε τήν Προεδρική Διαταγή 11110 τού Kennedy και από τότε ουδείς πολιτικός έτόλμησε να αμφισβητήσει το σύστημα !!! Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω!!!
Η Ε.Ε λειτουργεί κάτω από το ίδιο Τραπεζικό Σύστημα με αυτό τών ΗΠΑ, βελτιωμένο όμως ώστε να καρπούνται μεγαλύτερους τόκους και να τρώνε ψωμί και οι Εμπορικές Τράπεζες πού τούς ανήκουν επίσης από τους λαούς!!! Γι’αυτό τόν λόγο, όλες οι χώρες είναι χρεωμένες στίς Αγορές (Τράπεζες) και οι λαοί είναι βαριά φορολογημένοι για να πληρώνουμε τόκους στούς Τραπεζίτες!!!! ( Παρεμπιπτόντως, μιάς και μιλάμε για Κεντρικές Τράπεζες, αν ρωτήσετε να μάθετε σε ποιόν ανήκει η Τράπεζα της Ελλάδος....σας περιμένει μιά μεγάλη εκπληξη, διότι σίγουρα θα ανακαλύψετε ότι......δεν ανήκει στήν Ελλάδα!!!!! Μεγαλομέτοχοι της είναι εκτός της Ε.Κ.Τ. και η Αγγλική επενδυτική Εταιρεία, Black Rock UK, θυγατρική τού μεγαλύτερου στόν Κόσμο διεθνούς οργανισμού επενδύσεων! Eνας άλλος μεγαλομέτοχος της ¨Τράπεζας της Ελλάδος¨ είναι η Αμερικανική εταιρεία Dimensional Fund Advisors, πού τυχαίνει να είναι και μεγαλομέτοχος στήν Ireland's Allied Irish Bank, πού βρίσκεται στήν καρδιά της Ιρλανδικής Κρίσης!! Αυτή λοιπόν η Αμερικανική Dimensional Fund Advisors, μαζί με άλλους έχει μεγαλομέτοχό της τον Myron Schools, καλό μαθητή του Milton Friedman και τού George Stigler !! Επίσης, αξίζει να πούμε ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Allied Irish Banks, είναι μέλη τού διασημότερου Club Τραπεζών τού Κόσμου, του Inter-Alpha , πού ιδρύθηκε το 1971 και απ’ότι λέγεται ιδρυτής ήταν η οικογένεια Rothschild !!! Συμπτωματικώς δε, ή εταιρεία, Norges Bank Investment Management, πού είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Allied Irish Bank είναι και ο μεγαλύτερος μέτοχος καί του Χ.Α.Α. (Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών) καθώς ταυτόχρονα είναι και εταιρεία αξιολόγησης!!!!! Τελευταία δια Νόμου οι Ασφαλιστικές Εταιρείες στήν Ελλάδα εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδος και όχι από το Υπουργείο Εμπορίου πιά !!! Δηλαδή τα πάντα εδώ στό Ελλαδιστάν από τούς Ξένους για το συμμφέρον των Ξένων, διότι ουδείς επενδύει για την χασούρα του!!! Την Τράπεζα της Ελλάδος λοιπόν πού την ορίζουν αυτοί, όταν παλιά τύπωνε Δραχμές για εμάς, δεν τις έδιναν τζάμπα, τις πουλούσαν (δάνειζαν) με τόκο, απ’ευθείας όμως στό υπουργείο Οικονομικών!!! Τώρα με το Ευρώ από την ΕΚΤ πού είναι και αυτή ιδιοκτησία τών Τραπεζιτών και όχι των λαών της Ευρώπης, τα κέρδη για τούς Τραπεζίτες έχουν πολλαπλασιαστεί, διότι τώρα λαμβάνεται υπ’όψιν για την διαμόρφωση τού επιτοκίου, το μεγαλύτερο κερδοσκοπικό εργαλείο των αιώνων,..... τα σατανικώς νεοεφευρεθέντα από τούς απατεώνες Spreads!!!! Τώρα λοιπόν το μονοπώλειο της παραγωγής και χονδρικής διάθεσης τού εμπορεύματος «Ευρώ»πού δημιουγργείται από το ΤΙΠΟΤΑ το έχει η Ιδιωτική Εταιρεία πού λέγεται όπως είναι γνωστό « Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα»!!!!! Αυτή λοιπόν ηΤράπεζα πουλάει Ευρώ με σχετικά χαμηλό επιτόκιο στις Εμπορικές Τράπεζες τών Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης!!! Αυτές οι Εμπορικές Τράπεζες κατόπιν αγοράζουν τα ομόλογα των Κρατών- Μελών με κυρίαρχο συντελεστή για την διαμόρφωση του επιτοκίου τα Spreads!!! Δηλαδή, η Γερμανία δανείζεται στα δεκαετή ομόλογα με 3% και η Ελλάδα με 13% , στά δε εξαμηνιαία ομόλογα με 1.5% η Γερμανία με σχεδόν 5% εμείς!!!! Εσύ τώρα φουκαρά Ελληνα, αδαή και απληροφόρητε περίμενε να σου λύσουν τα προβλήματα και να βάλουν λεφτά στην τσέπη σου..........Αυτοί!!!!
Αυτά πού σας έγραψα δεν είναι καινούργια, θα έπρεπε να σας τα έχουν πεί οι Καθηγηταί στό Λύκειο ή έστω στό Πανεπιστήμιο, οι Πολιτικοί πού ψηφίζετε και οι Δημοσιογράφοι πού φαινομενικά τουλάχιστον κόπτονται για τό καλό τού Λαού. Αλλά οι Πολιτικοί άνδρες, οι Δάσκαλοι και οι Δημοσιογράφοι με Εθνική συνείδηση και με παντελόνια έχουν χαθεί από την εποχή του John F. Kennedy!!!!







http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_6354.html


                                                                                                        AA  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 03/03/20011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!! ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011