ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ zougla.gr

25.3.11

25η Μαρτίου Στην Κεφαλονιά

Μέλη της ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ σήμερα στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, αφού ενημερώσαμε τους παρευρισκόμενους με ενημερωτικά φυλάδια, ζητήσαμε  μέσω επιστολής από τους «Επίσημους» που ήλθαν σήμερα στην πόλη μας να μην ανέβουν στην εξέδρα της παρέλασης και να δώσουν την θέση τους στο Μέλλον και το Παρελθόν της Πατρίδας, δηλαδή στα παιδιά και τους συνταξιούχους αναλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο κατά κάποιον τρόπο τις ευθύνες τους.

Από την πλευρά μας υπήρξε απόλυτος σεβασμός τόσο στην θρησκευτική όσο και στην Πατριωτική σημασία της Ημέρας!

Παρ όλα αυτά ο Κος Γερουλάνος και η «παρέα» του επέλεξαν να εκτεθούν για ακόμη μια φορά, και όλα αυτά αφού είχαν ακούσει τα παράπονα από τους παρευρισκόμενους.

Εις το επανιδείν κύριοι!!!!!!!

Η ΣΠΙΘΑ μας θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στο μέλλον με νέες κινητοποιήσεις.


Ακολουθεί το κείμενο που επιδόθηκε.




25η Μαρτίου 2011
Σήμερα, γιορτάζουμε και τιμούμε τον αγώνα των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία.
Την Εθνική Ανεξαρτησία που σήμερα οι πολιτικοί της χώρας την υποθήκευσαν στους ξένους υπογράφοντας το Μνημόνιο και την Δανειακή Σύμβαση, ή μην αντιδρώντας σ’ αυτή την υπογραφή.
Σήμερα η Εθνική μας Ανεξαρτησία κινδυνεύει και υπαίτιοι είναι όλοι όσοι βρίσκονται στο κοινοβούλιο. Όσοι μας κυβέρνησαν, μας κυβερνούν ή θέλουν να μας κυβερνήσουν.
Η απόδοση τιμών κατά τη διάρκεια της παρέλασης δεν γίνεται προς τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά προς την πολιτεία. Δηλαδή την Πατρίδα, τη Σημαία και τους Πεσόντες για την Ελευθερία-Εθνική Ανεξαρτησία.
Τα σημερινά πολιτικά πρόσωπα αντιπροσωπεύουν την προδοσία που έχει γίνει ενάντια στην Ελλάδα  και για τον λόγο αυτό τους ζητάμε να κατέβουν από την εξέδρα των επισήμων, αναλαμβάνοντας την ηθική ευθύνη που φέρουν και οι ίδιοι, και ως ελάχιστο φόρο τιμής σ’ αυτούς που δεν φοβήθηκαν ν’ αντιταχθούν στον εχθρό, και να προσφέρουν τη θέση τους σε συνταξιούχους και  σε παιδιά.
Στο παρελθόν και το μέλλον του τόπου μας. Σ’ αυτούς που πολέμησαν και θα πολεμήσουν για την υπεράσπιση της τόσο πολύτιμης Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.
25η Μαρτίου 1821- 25η Μαρτίου 2011
190 χρόνια αλύτρωτης λευτεριάς .
Φτάνει πια. Οι μάσκες έπεσαν.
Ο Αγώνας δεν τελείωσε. Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη
.
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Σπίθα Κεφαλλήνων Πολιτών


                          ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου και ώρα 19΄45 θα προβληθεί σε γιγαντο-οθόνη συνέντευξη διάρκειας 1ώρας και 51 λεπτών του Οικονομολόγου Δρ Δημήτριου Καζάκη που δόθηκε στις 4 Μαρτίου 2011 στο ΚΡΗΤΗ TV.

Θέμα: Από το ‘Λεφτά υπάρχουν’ στα δεσμά του ΔΝΤ.

Να μη λείψει κανείς.
Για να μην πει κάποιος αύριο ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη 03/03/20011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!! ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011